25.7.2010

Aaseja laiturilla

Jack Johnson - Upside down

Jenni ja Noora tuli eilen meille, hih. Oli tosi kivaisaa, me oltiin ennen rantailua myös eräjormailemassa läheisessä metsässä ja siellä kallioita ylöspäin loikkiessa tuli kieltämättä itse kullekin perin edwardcullenmainen olo vaikka kukaan muu meistä paitsi Jenni ei kyseisestä herrasta suuremmin edes pidä.

Photobucket

Jenni taitaa pitää tosta maskista, jonka ostin Kreikasta, se on jatkuvasti hiplailemassa sitä! Kieltämättä se on kyllä nätti, hieman pelottavahko tosin. Huomatkaa muuten, kuinka hirveen auki Jenni pitää silmiään tossa kuvassa, jos se ei tekis niin ni ton maskin kanssa se näyttäis kauheen vihaselta. Kummaa. :D

Photobucket

Eräjormailun jälkeen siis siirryttiin rantaan. Ihan meidän kämpän lähellä on luontopolut ja siellä sit on tällainen suloinen laituri penkkeineen. Siellä ei koskaan ole ketään (paitsi tänään yksi tyhjä auto, jonka kyytiläisiä ei näkynyt missään), joten me mentiin sinne ihan suosiolla, ihmiskammo. Kuvassa Nooran tasapainoilua rantakivillä ja takana Jenni .. on menossa vaatteet päällä veteen kovin keskittynyt ilme kasvoillaan?

Photobucket

Kuvanottohetkeä aikasemmin Jenni hihkaisi: "Mä, mä haluun mennä ton laiturin alle makaamaan!" Perin järkevä idea, Jennin ilmeestä voitte päätellä et miten se sit loppujenlopuks sujuikaan. Ei menny lapsiraukka sinne toista kertaa, hih. Muutenkin meidän sisäiset pikkulapset kuoriutu ton laiturireissun ansiosta hetkeksi esiin. Tuolta muuten tuli hiukan päälle 200 kuvaa, olisin laittanu niitä tähän postaukseen paljon enemmän mut jos olisin niin tehny, Jenni ja Noora ei olis varmaan ollu kovinkaan mielissään, pidän siis mielummin pääni ja jätän suosiolla kuvia pois.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Jenni kuvasi.
Noora on suloinen, aww.

Photobucket

Vai onko sittenkään? :DD

Photobucket

Tä kuva on täynnä ihan vilpitöntä kauhua, tossa kuvassa Jenni ja Noora nimittäin kilju ihan täysillä ja heilu ja suojautu pahalta, kierolta, keinoja kaihtamattomalta ja ilkeältä

AMPIAISELTA!

Photobucket
Jenni taas kameran takana, kuten myös neljässä alemmassa.

Oh, mun kohtalokas katse tulevaisuuteen. Tässä näkyy ehkä muita kuvia paremmin kans mun päivän asu, seeprapaita, legginsit, musta toppi ja keltainen timanttikaulakoru.

Photobucket

Kynnet lakattu Kreikasta ostetulla liilalla, tykkään kovasti. :3 Koru ostettu Seppälästä.

Photobucket

Photobucket
Photobucket

Noora päätti terrorisoida kaikin keinoin Jennin ja mun photoshoottia. Näitä kuvia, mis Nooran käsi / jalka / nenä / hiukset on kuvan oikeessa reunassa on varmaan yli kymmenen.

Photobucket

Pienlentokone ja dramaattinen tausta.

Photobucket

Löysin nyt pelikortit jotka ostin Kreikasta nekin ja huomasin et kuinka kivat ne onkaan, voisinkin ottaa ne mukaan leirille jonne mun matka käy ylihuomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti