28.3.2012

Skottimaan ylänummilla jalo sieluni vaeltaa, osa 1/3

Netti palautui ja kuvia Highlands-reissulta vuotaa tänne kuten lupasinkin! Viime viikonloppuna siis tieni vei vähän päälle kymmenen muun vaihtarin kanssa Skotlannin pohjoiskeskiosiin. Skotlannin sään tuntien me odotettiin ihan järkyttävää sadesäätä, lähtöaamunakin oli hirveän sumuista ja pilvistä, mutta aurinko paistoi ja oli muutenkin lämmintä! Muutenkin ylämaamaisemat oli niin suloisia etten kestä. Tiesin että se tulisi olemaan visuaalisesti upea, mutta se oli kuvitelmianikin upeampi.

Ekana päivänä, joka oli lauantai, me käytiin muun muassa viskipanimolla (ei tosin maistettu mitään), käytiin muutamassa linnassa, söin kevään ekan tötteröjätskin ja mä näin J.K. Rowlingin talon! Vihertykää kateudesta.
IMG_2446
IMG_2460
IMG_2474
IMG_2499
IMG_2508
IMG_2518
IMG_2513
IMG_2527
IMG_2535
IMG_2541
IMG_2547
IMG_2564

8 kommenttia:

  1. Viherryn kateudesta. Enkä vaan J.K. Rowlingin talon vuoksi! Ihanat maisemat ja näyttää hiljaselta. Täällä etelässä on rumempaa ja kamalasti ihmisiä. oon kyllä niin suomalaisen epäsosiaalinen, että välillä oikeest ahdistaa, kun ei ole mitään metsiä, joihin voi paeta ja kätkeytyä rakennetulta maailmalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka mua aluksi vahan ehka harmittikin et paadyin Skotlannin nummille, niin nyt oon kylla aarimmaisen kiitollinen sijoituksestani juurikin noista syista mita sakin sanoit: taalla on rauhallista ja luontoa ja ah. Kylla ma uskon et etelallakin on omat puolensa! Ja saahan siita pusikkoihinjuoksemisesta sitten Suomessa nauttia mielin maarin.

      Poista
  2. Moikka, mulla on sulle tunnustus blogissani!

    VastaaPoista
  3. Löysin tämän blogin vasta ja rupesin miettimään. Mitä teet Skotlannissa? Oletko opiskelemeassa, vai?:D Ihan mielenkiinnosta kysyn, sillä tämä blogi vaikuttaa mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon opiskelemassa täällä. Käyn paikallista high schoolia täällä tän lukuvuoden loppuun saakka. (----:

      Poista