10.4.2012

Skottimaan ylänummilla jalo sieluni vaeltaa, osa 2/3

IMG_2577
IMG_2669
IMG_2632
IMG_2640
Loch Ness ja sorsa. Mulla on tosta sorsasta varmaan viiskymmentä kuvaa mun kiintolevyllä, se oli ihanan utelias ja suloinen ja tuli niin lähelle. Oli tuskaa valita tähän vain kolme. Loch Ness ei ollut mitenkään ihmeellinen, suoraan sanottuna se oli koko tän matkan tylsin osuus. Loch Nessistä levitetään ihmeellistä kuvaa että se olisi upea turistinähtävyys, mutta oikeasti se on vaan järvi. Ja järviä on Ylämaat pullollaan. On Suomikin, mutta järvet täällä on erilaisia. Täällä niitä reunustaa vuoret ja lampaat ja linnat, Suomessa ei oikeastaan mikään edeltävistä.
IMG_2679
IMG_2678
IMG_2684
IMG_2701
IMG_2699
IMG_2703
Loch Nessin rannalla oli linna. Linnasta on lisää kuvia, mutta lisäkuvat saapuvat myöhemmin. Linnan nimi on Urquhart's castle – suomalaisen silmään toi nimi vaikuttaa aika hassulta, mutta paikalliset lausuu sen vaan "ööerghart" (kuvittele hieno englantiaksentti niin pääset jyvälle) – ja se oli käytössä 1600-luvulle saakka. Siitä ei ollu kamalasti jäljellä mitään, mutta kaunista siellä ainakin oli. Ja lämmintä. Porukalla kauhisteltiin että onko Skotlanti mennyt rikki kun tolloin ihan tosissaan oli päälle plus kakskymmentä.

7 kommenttia:

  1. aivan ihana toi sorsa <3 ;D pakko tulla vaa sanoo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niin onki! :---D Se oli tajuttoman sulonen ja oon ihan rakastunu.

      Poista
  2. voi että tykkään hurjasti sun kuvista, mutta en kyllä voi olla sanomatta että dr. who -kursori on ehkä symppiksin ja ihanin ikinä! ääää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin! ♥ Rakastan tota kursoria äärettömän paljon, joskus vaan unohdun leijuttelemaan sitä ympäri mun blogia koska se on niin söpö.

      Poista
  3. Ja täällä tulee takatalvi takatalven perään... Jopa Norjassa on jo kevät melkein loppusuoralla, kun täällä vielä ravistellaan kohmeisilla käsillä vastasataneita lumia olkapäiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On täälläkin takatalvi tullut muutamaan otteeseen (okei, jos kahden tunnin lumisadetta voi takatalveksi kutsua, mutta...). Suomessa kuitenkin saatte nauttia sitten lämpimästä, aurinkoisesta kesästä kun Skotlannissa se useimmiten on kylmä ja sateinen.

      Poista
  4. Tosi hienoja kuvia c:


    auringonvarjossa.blogspot.com

    VastaaPoista