29.1.2012

Kolme tuntia keskellä vihreää

Tänään neljän iloisen hobitin, mukaanlukien Laura, Caroline, Eva ja minä, tie vei kävelylle läheisille nummille. Me oltiin maisemien perusteella ihan varmoja että jossain vaiheessa me törmätään Tylypahkaan - yhdessä vaiheessa meidän kännyköissä ei ollu signaalia, ihan selkeä merkki Tylypahkan läheisyydestä! - mutta me jouduttiin kuitenkin pettymään. Saattaa ehkä johtua siitä, että viisi kuudesosaa Skotlannista on tismalleen samannäköistä. Signaalitomuus taas johtui luultavasti siitä, että me oltiin keskellä ei-mitään, mutta aina voi toivoa.

Kuvavyöry!
IMG_5947
IMG_5897
Nyt on tammikuu. En arvosta tätä värimaailmaa täällä, kun kuitenkin on ihan tajuttoman kylmä.
IMG_5920
Tämä kyltti esti meitä kiipeämästä yhdelle tosi korkealle kukkulalle - siellä siis oli armeijan harjoitusalue ja sen kukkulan päällä oli jäätävän kokoinen punainen tolppa punaisella lipulla ilmoittamassa että sen takana on sotaharjoitus käynnissä.
IMG_5925
Lampaita! Me mentiin niin lähelle niitä kun pystyttiin ja aina välillä jähmetyttiin pidätetystä naurusta hytkyviksi patsaiksi kun joku isoista mieslampaista isoine sarvineen kääntyi yllättäen katsomaan meitä vihaisesti.
IMG_5910
Lisää lampaita! On niin epäreilua kun norjalaisillakin on lampaita mut meillä Suomessa ei itkuparku.
IMG_5862
Random kyltti ja vieressä vielä randomimpi eläjä joka kirjaimellisesti tunkee jokaiseen kuvaan mitä joku koittaa ottaa.
IMG_5904
Me katsotaan maisemaa analyyttisesti. Ja ei, en ole raskaana, mä seison etukenossa ja mulla oli kolme hupparia päällekäin (ei, äiti, mulla ei oo edelleenkään takkia).
IMG_5877
Järvi keskellä sitä kaikkea. Sen nimeä ei muistanut meistä kukaan, joten me nimettiin se Loch Ochiksi.
IMG_5849
Puukansaa. Eva poseerasi tollee mielenkiintosesti puusta roikkumalla jotain viis minuuttia ja vaati, että otan siitä kuvan tollee. No, tapansa kullakin.
IMG_5937
Jos toi kuva jatkuisi kymmenen senttiä vasemmalle, mun kotikaupunki (tai ennemminkin -kylä) näkyisi siellä, ihan näin superoleellisena infona.

8 kommenttia:

  1. Juma kun siellä on kaunista! Tahtoo sinne kans. Saako muuten kysyä, että millä putkella kuvaat? On niin hyvännäköisiä kuvia, että olis mukava tietää enemmänkin aiheesta :)

    - Hannavee
    http://likoorikahvi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, täällä tosiaan on kaunista, mut ylänummilla Skotlannin pohjososissa on vielä kauniimpaa kun ei oo hajuakaan kaupungeista. : D Kuvat on itseasiassa otettu kolmella eri kameralla joista yksikään ei ole mun (Rubenin akku kuoli kun ensimmäisen kerran pistin sen ton reissun aikana päälle, hyvä minä), joten näiden kameroiden puolesta en oikeen osaa sanoa mitään.

      Jos kuitenkin kiinnostaa, niin mulla itselläni on Canonin 550D ja yleensä kuvailen ihan 18-55mm perusputkella ettei mee liian painavaksi.

      Poista
  2. Nämä sun postaukset ja kuvat saa aina niin hyvälle tuulelle! Ihanasti välittyy tunnelma ja hetken kauneus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kiitoksia kamalasti! (----: Sun kommentti sai mut hyvälle tuulelle!

      Poista
  3. ihanaihana blogi & upeita kuvia ♥

    http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Ihanii kuvii oot ottanu! I like:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, mukavaa että tykkäät. (---: ♥

      Poista