4.9.2010

Hattu!

BOTDF - Lose control. Paras biisi pitkään aikaan.


Äh, harmittaa oikein, kun en ole päässyt viime päivinä postailemaan. On ollut kamala kiire kaiken kanssa ja kuviakaan ei ole tullut otettua, koska tietenkään en löydä Rubenin linssinsuojusta enkä voi ottaa sitä mukaan tämän takia mihinkään. Kuitenkin tänään olin Tuulin kanssa Arnoldsilla ja sitten me siirryttiin Tuulin kotiin katsomaan Brokeback mountain, soittamaan kitaraa ja laulamaan ja tuunaamaan meidän puhelimien takakuoret.
Ja kävin siis maanantaina kampaajalla, hih, tykkäilen lopputuloksesta aivan hirveästi! Tossa alla olevassa kuvassa mun kivaisa otsis näkyykin. Vaikka sitä ei ehkä heti huomaa, otin myös tukkaani värin, hieman mun omaa väriä vaaleamman kermahunajaisen sävyn.

Tässä siis päivän asu:
Photobucket
Photobucket
Ja tässä se tuunattu puhelimen takakuori, tykkään siitä ihan hirmuisesti! Kiitos Tuulille kaikista noista härpellyksistä, ne on ihania. En oo oikeastaan koskaan ollut minkään tollasen söpön krumeluurin ystävä, mutta toi on kyllä niin suloinen. Löysin siis itsestäni sen pienen söpöilijän joka saattaa olla ihan hyvä asia.

Kuten varmaan aikaisemmista kuvista huomasitte, ostin vihdoin hatun! Tämän ihanan ilmestyksen ostin Cybershopista ja se maksoi 14 €. En voinut olla ostamatta sitä millään! Hih.
Photobucket
Photobucket
Loppuun random, mutta erittäin tosi kommentti: miksi inhottavat bussikuskit ovat ylipäätään hakeutuneet palveluammattiin?

6 kommenttia:

  1. brokeback mountin on IHANA!

    VastaaPoista
  2. Niin onkin! ♥ :C Totaalisen ihana.

    VastaaPoista
  3. Oon huomannu saman ku sä noista bussikuskeista...
    ja ihana tuo hattu :---)

    ja kiva blogi on muutenkin !

    VastaaPoista
  4. Luna, kiitos hirmuisesti aww. :3

    VastaaPoista
  5. Ihana toi kännykkä! :D Mietin muuten ekaks mikä toi HK on tossa Hello Kitty -tarrassa... HK:n sininen makkara tai jotai sellasta? Hahahah, suuri viisaus loistaa päästä läpi ja silleen.

    VastaaPoista
  6. Kiitos hirmusti, Melissa! (----: Mäkin tykkäilen mun puhelimesta kovasti ja MIETTISIN ITE IHAN SAMAA TON HK:N KANSSA! :DD

    VastaaPoista