11.9.2010

Kuvatulva eilisestä



Nyt kun sain vihdoin kamerani Rubenin mukaan, niin todellakin räpsisin kuvia kuin hullu. Aloitin aktiivisen kuvaamisen eilen joskus iltapäivällä ja iltaan mennessä niitä oli kertynyt jo noin 200, melko hyvin, siis. Eilinen päivä sujui aamu- ja kouluosuuksiltaan varsin tavanomaisesti. Heräys oli tuskaa, auringonnousu kaunis. Ruotsi mateli, psyka oli mielenkiintoista ja starttikurssin tunnilla, joka siis oli mun koulupäivän tunneista viimeinen, mun ja Islan juttujen taso oli erittäin korkealla.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Katrin rusettipinni ja Irinan rusettikaulakoru. ♥ Varastaisin ne jos se ei olisi ilkeää ja melkoisen epäreilua.
Photobucket
Vessateinipeileilyn jälkeen mun converseaskeleet suuntasivat kohti Turun keskustaa ja Arnoldsia, siellä kahvittelin kesäisellä partioleirillä tapaamani Kaisan kanssa ja juttujen taso laski jo miinuksen puolelle.
Photobucket
Spinnyt, ninjapilli mun 7upissa ja Suomen armeijan kirjeidenkuljettajarotat - kyllä, meillä oli melkoisen hauskaa. Kahvittelutuokion jälkeen mua kiskottiinkin jo toisaalle, menin Tuulin kanssa H&M:ään ja sen jälkeen suuntasimme Tuulin kämpille.
Photobucket
Photobucket
Tuulin kissa Kasper on aivan hirmuisen ihana, aww. Ihme vompattikehrääjä, jota pystyi rapsuttamaan mahasta loputtomiin. Välillä se kyllä haukkaa sormesta, mutta se on vaan niin suloista eikä edes satu. Meidän iltaan sisältyi myös esimerkiksi
Photobucket
taivaallista kanasalaattia,
Photobucket
kitaransoittoa ja laulamista,
Photobucket
taidenäyttelydatausta,
Photobucket
tärähtäneitä kuvia nukkekodin äärestä,
Photobucket
epäonnistuneita köyhiä ritareita,
Photobucket
joiden tilalle me taiottiin ihania hunajavohveleita
Photobucket
ja varsin suloinen leffa nimeltään Shelter. Jossain vaiheessa, varmaan ennen vohveleiden tekemisen aloittamista, me tajuttiin, ettei todellakaan ehdittäisi tekemään kaikkea mitä haluttiin, joten jäin Tuulille yöksi. Ja vaikkei mulla ollutkaan kaikkia asianmukaisia varusteita, niin hulvatonta oli, hih.

Tässä muutamaan viikkoon en varmaankaan ehdi ihan hirveästi postailemaan, silloin nimittäin me kuvataan kaikkina mahdollisina päivinä meidän videokurssin ryhmän (johon kuuluu minä, Säde, Eino ja Hetti) lopputyötä, josta muuten tulee aivan mahtava! Kun kuvaukset on saatu purkkiin, alkaakin sitten lopputyön editointi, joka jatkuu myös koeviikolla, joka on muutenkin hirmuisen kiireinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti