20.12.2010

Viimeinen pinnistys

Nyt mut muuten löytää myös LAST.FM:STÄ ja FORMSPRINGISTÄ!
Jos mieli tekee seurailla tai kysellä, feel free.

Tänään oli viimeinen varsinainen koulupäivä! Hurraa sille, huomenna on enää joulukirkko puoli 11 ja sitten kulutan koulunpenkkiä vasta kolmen viikon kuluttua!

Luonnollisesti viimeisenä koulupäivänä me suoritettiin koulussa friikkien kesken joululahjojen jakaminen. Luonnollisestikaan kukaan meistä ei myöskään olisi jaksanut odottaa lahjojen avaamisen kanssa jouluaattoon, joten kyseinen toimenpide suoritettiin myöskin tänään. Kääreistä paljastui kaikkea ihanaa, hihi! Kiitos vielä kaikille.
Photobucket
Eino oli tehnyt mulle mun lempipokemonin, Oddishin, kaulakoruksi hamahelmistä. Aaw tuo on ihana, me likes!
Photobucket
Einolta sain myös totaalisen hurmaavan kalenterin ensi vuodelle, en vieläkään voi käsittää että kuinka osuva ja loistava tuo on! Ehdottomiksi lempikuukausikseni tästä suloisesta kalenterista nousivat:
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Muilta friikkiystäviltäni sain myös kaikkea varsin kiherryttävää. Miten ihmiset ovatkin olleet näin kekseliäitä! Valitettavasti en voi esitellä Tuulin, Katrin ja Elinan antamaa lahjaa, koska eräs hyväkäs nimeltään Isla on Ranskassa ja ei ole saanut lahjaansa vielä. Tämä kyseinen Isla kaikenlisäksi lukee blogiani, joten en voi viedä raukkaparalta yllätyksen iloa. Esittelen sen lahjan aivan varmasti sitten, kun tilaisuus tulee! Se on aivan totaalisen mahtava!

Irinalta sain tällaisen ihanuuden kehystettynä:
Photobucket


Kiitos vielä kaikille ihanille friikkilapsosille!

Ps. Kuka tulee mun kanssa pulkkamäkeen joululomalla?

3 kommenttia:

  1. vau, ihania ja persoonallisia lahjoja ! :-)

    VastaaPoista
  2. Larissa: Todellakin! :--) Mun kavereilla tosiaan riittää mielikuvitusta, hih.

    VastaaPoista
  3. Voi ei miten ihana tuo Oddish-kaulakoru! :D Oddish oli yksi mun ensimmäisistä suosikkipokemoneista joskus ala-asteella. Nykyään Bulbasaur ja Meowth on kyllä vieneet mun sydämen ihan totaalisesti. 8I

    Ja tuo kalenterikin on ihan loistava! :D Itsetehdyt kalenterit on aina ihan parhaita lahjoja.

    VastaaPoista