9.12.2010

Enää seitsemän päivää koulua

Mulla on suhteellisen random olo, joten päätin tehdä randomin postauksen. Tällä hetkellä mua naurattaa. Ehkä alla olevat kuvat, ehkä äärimmäisen huono läppä tai se että ennen joululomaa koulua on jäljellä säälittävän vähän. Hihi, loma, joulu ja se kaikki aika jonka voi käyttää pulkkamäkeilyynja lumienkelien tekemiseen. Tai lumisotaan jos lomalla meitä siunataan suojalumella.
Photobucket
En olisi varmaan yläasteella uskonut sanovani tätä, mutta lukio on ihanaa. Siellä olevat ihmiset ovat ihania, se koko rakennus on ihana, se tunnelma on ihana, kuten myös koulussa lentävä huulenheitto, mun ja Einon oma yhteinen lokero ja jopa kaikki kouluaineet.
Photobucket
No myönnetään, ei kaikki kouluaineet. Matematiikka ei ole kovinkaan mieltäni hyväilevää. Kuten ei varmasti ole monen muunkaan. Onneksi se on fakta, että elämä pitkä, matikka lyhyt.
Photobucket
Hmm, pohdiskelen tässä sitä, että voisin tehdä jotain kivaisaa Ananasmaniaan sitten, jos joskus tulevaisuudessa lukijamäärä saavuttaa seuraavan kymmenen. Videopostaus tai kysymyspostaus tai jonkun muunlainen erikoispostaus voisi olla paikallaan. Hihii.
Photobucket
Tässä kaikki tältä erää, kirjoittelemisiin. Älkää tukehtuko mandariiniin tai jääkö vyöryvän lumipallon alle, se olisi varsin ikävää ja surullista.

Ps. Sungmin on ihana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti