4.12.2010

Rakastan joulukuuta

Photobucket
Mmm, ihanaa, joulukuu on täällä. Se on ehdottomasti yksi lempikuukausistani, monesta eri syystä. Tässä kuussa on luonnollisesti joulu ja mun synttärit. Lisäksi joulukuussa tulee yleensä ensimmäiset kunnon lumikinokset ja rakastan lunta hirmuisesti.
Photobucket
Pakkanen ja sen nipistely poskilla on lähes euforista, purr. Viime talvenakin, kun kaikki muut valittivat tappavaa pakkasta ja varpaiden syväjäätymistä ja mahdollista irtoamista kuolioiden takia, mä nautin kirpeästä pakkasilmasta ja hihitin. Kuten yleensäkin.
Photobucket

Joulukuussa alkaa myös tulemaan ensimmäisen kerran oikeasti pimeitä päiviä, jolloin voi sytyttää takan ja kynttilöitä ja kehrätä viltin alla kuuntelemassa joululauluja. Siis sellaisia joululauluja, joissa on rauhallinen piano ja harmoninen melodia, ne kauppajoululaulut joista aikaisemmassa postauksessa valitin, eivät sisälly tähän kategoriaan.

Photobucket
Ylempi kuva on viime talvelta. Valkoinen länsiylämaanterrierimme Viivi oli jo silloin vastuttamattoman ihana. Tämä pikkutyttö on niin suloisen innostunut lumesta!
Photobucket
Kävin muuten katsomassa uusimman Harry Potterin toisen kerran. Oli ihan yhtä hyvä ja samat kohdat naurattivat kuin aikaisemmallakin kerralla ja löysin uusia huvittumisen kohteita. Voisin ostaa kyseisen DVD:n sitten kun se ilmestyy, hih.

1 kommentti:

  1. HIhiii, en siis oo ainut joka on käyny kattoon potterin toisen kerran!! :DDD Tykkään itekin talvesta ihan sikana, joulukuu ei tosin kuulu tähän kun kaikki hössöttää joulusta ja on vaan silleen ihanaa joulu joulu jjoulu.. Minen oo ikinä lämmenny joululle.. Noh, ehkä joskus sitten :))

    VastaaPoista