30.11.2010

Pieniä iloja

Perjantaina alkoi uusi jakso. Päätin ottaa tähän jaksoon yhden vihon politiikan, eli ostin paksun vihon johon teen kaikkien aineiden muistiinpanot. Näin mun ei tarvitse muistaa kuin vain yksi vihko ja siellä kulkee kätevästi kaikki. Ajattelin sitten eilisen viisauksissani, että hmm, jos käytän koko jakson samaa vihkoa, pitää siihen saada jotain kivaa koristelua. Niimpä otin tulostimen, kontaktimuovin ja sakset kauniiseen käteen ja aloin hommiin.
Photobucket
Jaksovihostani tuli ihana! ♥ Alkaen oikeasta yläkulmasta myötäpäivään etukannessa on Ville Valon silmät, sydämiä, Paavo Pesusieni, Sungmin kurpitsana, Scar ja tekstitys "I'm surrounded by idiots", lisää Suju-läppää, suloinen dinosaurussarjis, ah-niin-ihana Ville ja randomit sarjakuvahahmot.
Photobucket
Takakannen oikeassa yläkulmassa on hiipivä Sungmin, sen alla Harry Potter -kansi paremmilla naamoilla, Ville Valo, Sungmin (miten niin taas?), Leeteuk, Ville, kaktussarjakuva joka saa aina sellaisen oww-reaktion ja Jake Gyllenhaal päällään asenne paita.

Hihi, tätä on ilo katsella tuntisin, kun jokainen kuva saa mut hymyilemään omalla tavallaan! Tänään oli koulussa ihan hirmuisen hauskaa. En käsitä, miten kemiantunnit kuluukin niin nopeasti, kun me keskustellaan siitä, onko Jumalalla velhonhattu ja millainen dipoli-dipoliseos olisi satuhahmona. Sain myös lainaan aikaisemmin hehkuttamani Princess princessin kaksi viimeistä osaa! Yay!
Photobucket

4 kommenttia:

  1. voi sungmin on tosisöpö tuolla! ja sen ötökkä!

    VastaaPoista
  2. intiaanilapsi: Awww niin onkin! Ja se ötökkä on joku pikkupikkurapu ellen ihan väärin ole katsonut! :D

    VastaaPoista
  3. Pri Pri, ihana! ♥
    vihko, ihana!! ♥
    blogi, ihana!!! ♥
    joo, lopetan :3

    VastaaPoista
  4. Jaruto: Hihi, suloista, kiitos! :3 ♥

    VastaaPoista