13.11.2010

Narniassa tapahtui kummia

My passion - Asleep in the asylum


Pieni selitys otsikosta lienee paikallaan: olimme tänään aamulla sana kerrallaan -tarinaa, joka on äärimmäisen vaikea peli. Kerroimme siis tarinaa niin, että jokainen sanoi kerrallaan yhden sanan ja eräs varsin rakentava pätkä meni näin: "Narniassa - tapahtui - kummia! - sillä - Boromir - olikin - Frank (Iero)!" ..?

Eilen kokoonnuimme melkein koko friikkiporukalla, mukana oli minä, Elina, Katri, Isla Tuuli ja Eino, Wenlalle viettämään Lord of the rings -leffailtaa. Pidennetyt version -leffailtaa, tietenkin.
Photobucket
Kun pääsin perjantaina koulusta, lähes liidin bussilla kotiin. Kotona suoritin ennätysnopean huoneensiivouksen ja muualla yöpymiseen tarvittavien tavaroiden ennätysnopean pakkaamisen ja kas - olinkin jo liitämässä kohti Wenlan matalaa majaa, jonka osoite sai mut hekottamaan. No tosiaan, mikä nykyään ei saisi.
Photobucket
Wenlan huone oli melkein kirjaimellisesti tapetoitu MCR:llä, Oli Sykesillä, Papa Roachilla, My Passionilla ja Kill Hannahilla ja kieltämättä siellä näytti aika miesvoittoisen hyvältä. En kuitenkaan järkyttynyt julisteiden ja muun leikatun tilpehöörin määrästä niin paljoin kuin muut, onhan mulla ystäväni Jenni, jonka huone oli aikanaan varsin kunniallisesti vuorattu eräällä kaikkien rakastamalla naislaulajalla.
Photobucket
Ei, en ylemmässä kuvassa tarkoituksella matki Wenlan toisen kuvan jumalauta miten oon voinu saada mun pepsin jäätymään -facepalmua, kunhan kumartelen kuvan ottajalle, joka taisi olla ehkä Isla.
Photobucket
Katsoimme koko porukalla ensimmäistä leffaa noin puoleenväliin, kun Tuulin ja Elinan piti lähteä katsomaan jotain tanssikurssiin liittyvää esitystä ja me pidimme aliaksentäytteisen tauon leffankatsomisessa. Kun Tuuli ja Katri tulivat takaisin, putki jatkui ja kun se saatiin suoritettua, kaikki nukahtivat melko nopeasti patjoillensa.

Wenla soitti meille maailman parhaan emobiisin. ♥



Vielä loppuun laadukkaita selityksiä ja vastauksia Aliaksesta.

selitettävä sana: nenäliina
mä: Siihen niistetään!
Eino: PELÄTÄ!

selitettävä sana: ryömiä kompuroida
Tuuli: Siis jos sä niinku nouset seisomaan ja lähdet kävelemään...
Wenla: ...?
Tuuli: ... ni sulla voi olla siinä alussa vähän vaikeuksia!

Kiitos, aamen ja hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Ah,oli ihanaa taas! :)¨

    Mut heyy, se oli "kompuroida" eikä "ryömiä" :D

    VastaaPoista
  2. Tuuli: Anteeks, niimpä oliki, en muistanu! :D:D No, toi oli oikeesti sunniteltu kosto siitä, et kirjotit sun blogiin et "muurahaisen pissaa".

    VastaaPoista