9.11.2010

Käänny, käänny, kiskaisu!

Tämä päivä tiivistyy nätisti kolmeen sanaan: oli hiton mahtavaa. Hajoilen vaan jatkuvasti, vaikka olen kotona yksin ja yritän ajatella kaikkea muuta paitsi asioita jotka saisivat mut nauramaan.

SS501 - Love like this

Tänään siis heräsin aamulla 06:01 erittäin pirteänä aivokuolleena ja raahauduin kouluun terveystarkastukseen ja heti ensimmäisellä tunnille olleeseen äidinkielen paneelikeskusteluun, jonka mä, Elina, Katri ja Siru pidettiin kirjasta Ennen päivänlaskua ei voi, jota muuten suosittelen luettavaksi kenelle vain. Kun koulu päättyi, odottelin tunnin Wenlaa ja sitten suuntasimme kohti Tuulin, tai siis Tyyli-Tytin kotia. Valitettavasti kyseinen neitokainen ei ollut itse vielä paikalla, joten vietimme laatuaikaa suhteellisen kauan leikkimökissä. Lopulta Tuuli suvaitsi saapua ja pääsimme sisätiloihin k-popin, tacojen, muurahaiskaakaon, heart love gamen ja astmakohtausnaurun maailmaan. Hauskaa oli.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tämä on muuten Ananasmanian 50. postaus!

4 kommenttia:

  1. Hajotuspäivät on parhaita!! :DD PS. Toi kolmannen kuvan malli ja pokemon ovat suloisia! :DD

    VastaaPoista
  2. Hannukkaz: Niin onkin, aaaa, ihan parhaita! Hihi, välitän tuon viestin eteenpäin kuvan mallille. :D:D

    intiaanilapsi: Onko? :,D Mun mielestä tuo bussi on ihan normaali, ehkä oon vaan liian tottunut huomatakseni sen ihanuuden.

    VastaaPoista
  3. viideskymmenes, mul on koht viidessadas :-------D ihanii kuvii MEITSIKI SIELLÄ HEHEEEEE

    VastaaPoista