27.11.2010

Edelleen elossa

Blur - Good song


Photobucket
Koeviikko tuli ja meni ja tässä ollaan kokonaisena palasena edelleen. Tämä koeviikko oli aikaisempaa rankempi, sillä nyt on julmasti paljon pimeämpää aamuisin. Se taas tarkoittaa sitä, että sängystä raahautuminen ylös vaikeutuu päivä päivältä. Kun koulu alkoi ja odotin pysäkillä bussia saapuvaksi, muistan kuinka jo seitsemältä noussut aurinko häikäisi ja huiskutin kolmena päivänä rekalle, koska luulin sen olevan bussi. Nyt taas hahmottamisvaikeuksia aiheuttaa se, että pysäkillä on niin pimeää.

Kuitenkin koeviikon loppumisen kunniaksi Säde, Wenla ja Tuuli tulivat tässä torstaina meille ja me katsottiin loistoelokuva nimeltään Antique Bakery, josta muuten olen aikaisemmin pistänyt tänne blogiin muuten arvostelunpoikasta. Oli hauskaa, ainakin mulla. Hauskuutta aiheutti muun muuassa aina leffan yhden osan loppuessa ja leffan pausetessa tulevat venäläiset mainokset, jotka olivat sanalla sanoen pimeitä.
Photobucket
Photobucket
Viime yön tulin viettäneeksi pienimuotoisen taiteiden yön merkeissä Katrilla ja Elinalla ja meillä oli ihan tajuttoman hauskaa! Illan ja yön aikana luin ensimmäistä kertaa elämässäni mangaa, piirsin, kirjoitin ja sain inspiraatiota meneillään oleviin kirjoitusprokkiksiin. Tähän kyseiseen tapahtumaan sisältyi myös joululaulujen laulamista, klassikkoiskelmien tulkitsemista impro- ja räppityyliin ja kuusi tietokonetta samassa talossa. Oli ihanaa, kiitoksia kaikille!
Photobucket
Lainasin muuten vihdoin Katrilta Princess princess -mangan, jonka ensimmäisen osan sain luettua yöllä. Kuten sanoin aikaisemmin, en ole koskaan aikaisemmin lukenut mitään mangaan vivahtavaakaan, mutta tää on kyllä ihan loistava sarja ja hih, onneks niitä on kolmososan jälkeen olemassa vielä kaksi.

Loppuun vielä parit randomiudet. Ensiksi enkuntuntipiirtelyä.
Photobucket
Ja toiseksi löydös keittiöstä. Joku oli purkanut aggressioitaan Antti Tuiskun silmään.
Photobucket
Muuten, kuka haluaa ostaa mulle joululahjaksi HIMin nettikaupasta HIM- tai oikeastaan Ville Valo -kalenterin ensi vuodelle? En nimittäin yhtään pahastuisi siitä, että mun seinältä mua katsoisi jossain kuussa esimerkiksi tällainen kuva:
Photobucket
Anyone?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti