8.11.2010

Koulupäivieni valo

Kuten jokainen varmasti tietää, koulunpenkillä istuminen ei aina maistu mansikoille, ruusuille ja vaniljalle. Tämän kyseisen asian takia suurin osa mun viettämistä tunneista koulussa sisältää jotain oheistoimintaa. Piirtämistä, yleensä.

Tällaisia graafisia ihanuuksia piirtelen yleensä, mulla on näille itseasiassa jo oma vihko, nämä tällaiset vievät nimittäin oikeiden aineiden vihosta kummasti tilaa. Tämä allaoleva taideteos on siis sellaisen ison kouluvihon sivun kokoinen.
Photobucket

Toinen lempipiirtelynaiheeni on nenättömät kykloopit. Tämä johtuu siitä, että en a) osaa piirtää neniä enkä b) kahta samanlaista silmää. Luonnollinen ratkaisu, siis. Tässä, saanen esitellä, on Hermanni, viimeisin kyklooppini, jolle olen kehittänyt jopa elämäntarinan.
Photobucket

Ja kolmanneksi piirtelen täysin pointittomia sarjakuvia, joita rustatessa aika kuluu kuin siivillä! Varsinkin uskonnontuntisin, siellä kirjoitetaan niin paljon, että kirjoittamisten välissä ehtii piirrellä vaikka mitä.
Photobucket

Ja näitä riittää, varmasti tulevissa postauksissa näätte lisää tylsyystaidetta!

2 kommenttia:

  1. Hahahahaa, en ole siis ainoa jolla joskus on tylsää tunneilla :DDD Ja kyklooppi on muuten komia! :DD

    VastaaPoista
  2. Hannukkaz: varmaa sitä itse kullakin on tylsää tunneilla toisinaa, ainaki niillä joilla kirjotetaa ku hullut! :Dd Ja kiitos, onhan hän aika komea.

    VastaaPoista