16.10.2011

Kummat ensin, hyvät vai huonot?

Kyllä, minulla on uutisia. Hyviä sekä huonoja ja ne molemmat ovat vahvasti kytköksissä toisiinsa. En oikeastaan ole varma, että mikä uutisista on hyvää ja mikä huonoa koska niissä kaikissa on puolensa.

Ensinnäkin, vaihdan isäntäperhettäni täällä. Suunnitelmissani on lähteä lätkimään viimeistään tiistaina, silloin keskustelen isäntäperheongelmistani aluevalvojani kanssa. Jos näillä kilahtaa täällä ennen tiistaita, oon pakannut ovelasti mun lipastonlaatikoissa olevat tavarat pusseihin ja täten pääsen siis lähtemään alle kahdenkymmenen minuutin varoitusajalla ulos täältä.

[tähän väliin tuli odottamaton tunnin kirjoitustauko, koska hostäitini pimahti ja päätti sulkea netin]

Tässä välissä hostäitini aloitti suoraa kurkkua huutamisen, että miten kehtaan käyttää nettiä. Hän myös aloitti huutamisen kaikesta muusta ja esimerkiksi ovien ja muiden tavaroiden paiskomisen. Tässä välissä mulle todellakin riitti, pakkasin kaikki tavarani matkalaukkuihin ja aikaistin tapaamistani aluevalvojan kanssa huomiselle.

Unohdin tässä välissä, että mitkä ne hyvät uutiset olivatkaan. Ai niin, tosiaan pääsen täältä pois. Ehkä pääsen jopa Carolinen perheeseen asumaan, joka olisi aivan unelmaa. Mun pää vaan räjähtää tässä perheessä. Carolinella ei tosin ole nettiä, että sinne mahdollisesti muutettuani postaustahti saattaa olla hieman hidastua kunnes siihen talouteen saapuu netti.

Äh, saan päänsärkyä tästä kaikesta.

2 kommenttia:

  1. MMITÄ SIIS SEKÖ PERHE, JOSTA PUHUIT NIIN NÄTISTI EKOISSA POSTAUKSISSA? ;o miten ne voi huutaa sulle, mitä ihmettä?

    VastaaPoista
  2. Hui, onneksi saat vaihtaa perhettä!

    VastaaPoista