28.8.2010

Lempivaatteet

Kuten otsikko sanoo, tässä postauksessa avaan teille hieman vaatekaappiani ja esittelen tämän hetken lempivaatteeni. Toki mulla on vaikka kuinka paljon lempparivaatteita mutta jos olisin repinyt ne kaikki esille, postauksesta olisi tullut varsinainen kilometrihirmu. Joissain tulevissa postauksissa esittelen kyllä muutakin mun vaatekaapin sisältöä ja sitä ennen mun suosikkikengät. Mutta nyt tähän hetkeen.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Tässä on siis lempihupparini, ostin sen vuosi sitten Turun Cybershopista, maksoi 39 €. Se on tajuttoman lämmin, vaikka viime talvi oli superkylmä, pärjäsin tuolla monta viikkoa aivan loistavasti. Ylläolevissa kuvissa mulla on myös päällä toiset suosikkifarkuistani, pillit Zarasta joiden hinta ei millään muistu mieleen.
Photobucket
Oi, odotan niin paljon, että kylmät syys- ja talvi-ilmat saapuisivat ja pääsisin käyttämään koulussakin tätä ihanan vihreää (kyllä, se on vihreä - kuvan värit valehtelee ja ilkeästi valehteleekin) villapaitaa, jonka ostin viime syksynä Eerikinkadun UFFilta seitsemällä eurolla. UFFilta löytää kyllä aina kaikkea ihanaa, siellä piipahdan lähes joka kerta kun olen shoppailemassa.
Photobucket
Tästä asusta tykkään erityisesti, kaikki siinä esiintyvät vaatekappaleet ovat mun lempilistalla. Musta blazer on Seppälästä, 29 € ja se on niin ihana päällä! Seppälän vaatteiden laatu on viime aikoina noussut huimasti. Punainen toppi on Espritiltä, kuten myös toiset lempifarkkuni, mustat pillit jotka ovat kokeneet erittäin kovia.
Photobucket
Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä tämä asu. Siihen kuuluu ehdoton lempipiponi, jonka ostin kaksi vuotta sitten One waysta, maksoi muistaakseni kympin. Tuota pipoa pidän melkein nukkuessanikin, tykkään siitä hirmuisesti! H&M:n ruutupaidan sain isältäni, liivin taas ostin Ginasta, maksoi 15 €.

Nämä kuvat muuten saattavat olla viimeisiä kuvia, jotka musta tänne tulevat tuolla pitkällä reuhkalla, maanantaina nimittäin kauan odotettu kampaaja kutsuu koulun jälkeen ja pääsen tuosta ylikasvaneesta peruukista eroon.

8 kommenttia:

  1. Lupasin tulla heittämään kommenttia tänne blogiis, joten tässä se tulee.
    Sulla on värikäs blogi, joka ei huku massaan. Banneri on ihana ja kuvat on tosi kivoja. Kuvissa kuitenkin häiritsee, kun sun blogin osoite on kuvissa eri kohdissa. (siis joissain ylhäällä ja joissain vasemmalla alhaalla tai oikeella alhaalla...) Teksti on ihanan omaperäistä, mutta se on hieman raskasta luettavaa. Kokonaisuudessaan ihan mukava blogi!

    VastaaPoista
  2. ihania vaatteita sulla <3

    VastaaPoista
  3. HANNA: Kiitos ihan hirveesti noin pitkästä ja ei-niin-pinnallisesta arvostelusta, kiitän ja syvästi kumarran! (---:

    Anonyymi: Voi kiitos kovasti! ♥

    VastaaPoista
  4. Sulla on siisti banneri! Ja ihan sairaan pirtee kokonaisuudessaan tää blogi. Ja sul on just itelles sopivia vaatteita :-) demistä oon :D

    VastaaPoista
  5. Mahtava ja erilainen blogi, tykkään! Ja toi huppari on iha älyttömän makee! Saisimpa itelleni tollasen <: Ja noi kuvat on ihanan erilaisia ja sun tyylisiä, inspiroivia. Oikein hyvä blogi, tälleen pieneen tilaan tiivistettynä :--D

    VastaaPoista
  6. i like that jacket, feels so happy ;)

    VastaaPoista
  7. Julia ja Vivi-, kiitos hirmuisesti! (----:
    THE DIVINITUS, thanks! that jacket is one of my favourites.

    VastaaPoista
  8. Ihania vaatteita! Muutenki sun blogi on tosi kiva ja pirtee. Kirjotat mun mielestä tosi "hauskasti" :--)

    VastaaPoista