16.10.2010

Kirppislöytöjä

Tosiaan, kuten rakkaan Einon blogissa kerrottiinkin, olimme me eilen pienellä kirppisreissulla koulun jälkeen. Oli ihan hirrmuisen hauskaa, kuten aina. Edes jalat ei satu koroilla juoksemisesta enää! Eilinen kirppisreissu oli kyllä tuottoisin aikoihin, vaikka ehdimme käydä läpi vain yhden kolmasosan koko liikkeestä!

Mukaan siis lähti tavaraa yhteensä kahdenkymmenenviiden euron edestä.
Photobucket
Photobucket
Soundi, 50 senttiä.
Photobucket
Toimiva M&M's-laskin, 1 €! Aaaa, en kestä kuinka suloinen tuo on! Vielä toimivakin, se oli ihan pakko-pakko-pakko ostaa.
Photobucket
Mun unelmien kengät, 10 €. Mmm ah, rakastuin. Korkoa on kymmenen senttiä, hui!
Photobucket

Sitten kirppiksen vaatelöydöt, jotka olivat kaikki varsin edukkaita.
Photobucket
Photobucket
Kauluspaita 3 €, liivi 6,50 €. Nuo sopivat yhteen niin hyvin! Ne oli aivan pakko ostaa ja vaikka multa kauluspaitoja löytyykin, niin liivin puutteessa olin. Tuo liivi on alunperin Vilasta ja näemmä käyttämätön, siinä oli Vilan hintalappu vielä tallella!
Photobucket
Photobucket
Ihanaakin ihanampi villapaita 8 €. Oli täysi vääryys, kun löysin yhden tätäkin hurmaavamman kissavillapaidan, mutta se maksoi viiskymmentä euroa! Maailma, mitä olen koskaan tehnyt sulle? No, on tämäkin suloinen, ei harmita enää.

Ah, nyt alan asentelemaan koneelleni kauan odotettua ihanuutta. Ja kyseessähän on:
Photobucket

7 kommenttia:

  1. Aivan ihana toi kauluspaita + liivi-yhdistelmä! Ite kiertelin kirpparilla kerran ja törmäsin yhteen aivan ihanaan nahkaliiviin, oli just sopivan kokonen mutta ei ollu hintaa :(( Eikä ne siellä voi myyä sitä tietenkää kun ei oo hintaa.. Seuraavan kerran kun menin kattoon ei sitä enää ollu siellä, vieläki harmittaa!!

    Adoben ohjelmistot on ihan rakkautta, ite latasin trialit CS5 Master Collectionin Adoben sivuilta ja muuttelin sen sitten extendetiks, oon niin onneline! :DD

    VastaaPoista
  2. Oii, naurahdin (silleen hyväntahtoisesti) sun bannerille; se on ihan sairaan söpö! ♥
    Ja oot muuten tosi nätti! :-) Blogikin vaikuttaa kivalta, kirjotat jotenkin tosi kivasti!

    VastaaPoista
  3. Hannukkaz: Hihi kiitoss, mäki tykkään siit yhdistelmästä ihan kauheesti. Voiei, tollaset kirpparitragediat on kamalia! :D:D

    cc: Awww purr kiitos! Toi bannerikommentti piristi, olin vähän epävarma, että toimiiko toi kun vaihdoin sen äskettäin. Ja hei oww kiitos! Itekki oot varsin suloinen!

    VastaaPoista
  4. Iso kiitos blogiini jättämästäsi kommentista ♥ :)!

    VastaaPoista
  5. Ihanat noi kengät, ja kaikki muuki rompe! Miks en ikin löydä ite mitää kirpparilt. . . D:

    VastaaPoista
  6. SUCKLAA: Hihi, ole hyvä! ♥

    Elsa: Kiitos, pidän itekki noista kengistä kamalasti. Ne ei oo kyl ihan jokapäiväseen käyttöön, kymmenen senttii heh. :D:D Mäkään en yleensä, mut nyt iski joku ihme aarretuuri.

    VastaaPoista
  7. Minäkin tulen kiittämään ihanasta kommentista minkä jätit mulle ♥
    Oon aina välillä lukenut sun blogia, ihana ♥ Ja tää nimi, ananasmania, voi eiii ♥

    Jos vaikka lähettäisit mulle tuon laskimen? :D

    VastaaPoista