31.10.2010

Karkki vai kekkonen, eli halloween friikkityyliin

PERJANTAIN EPÄVIRALLINEN TUNNUSBIISI:
My Chemical Romance - Mama


Tosiaan, hyvää halloweenia! Itse vietin tätä juhlista jalointa jo edellispäivänä. Perjantaina koulun jälkeen kiirehdin koulusta meille ja siellä pistin itseni nopeasti valmiiksi illalla alkavia, Islan emännöimiä halloween-juhlia varten. Tosiaan, ennen juhlia näytin suurinpiirtein tällaiselta:
Photobucket
Ensimmäisen kuvan ottohetkestä kului kaksi tuntia ja aloin pikkuhiljaa muovautua enemmän illan pukukoodiin sopivaksi. Pienen käsittelyn jälkeen pärstäni tosiaan näytti tältä:

Photobucket
Kuvakollaasissa komeilevat vasemmasta ylänurkasta alkaen myötäpäivään Eino, Katri, Irina, Tuuli ja Isla.

Bussissa oli hauskaa olla noissa meikeissä ja vielä sillon pörheämmällä tukalla kuin aikaisemmissa kuvissa, ihmiset katsoivat. Se oli itseasiassa suhteellisen hauskaa, kun tuijotti lasittuneella ilmeellä takaisin niin kyllä katseet kääntyivät pois pikaisesti.

Ilta siis tosiaan sisälsi syötäviä silmämunia, muka-sienimuffinsseja, naurua, hekottelua, hihitystä, pullaa, sipsejä, kokista jaffaa ja verilimsaa, jotka kaikki loppuivat liian nopeasti, pullonpyöritystä, Ville/Antti-tarinan, kävelylenkin, siwareissun, laulamista, huutoa, improiluja, Severin sattumisen, kitaransoittoa ja cicapoa. Oletan, että myös Islan naapurit pääsivät hyvin mukaan tähän tunnelmaan elleivät omistaneet korvatulppia.

Illan koko juhlaporukka näytti tältä:
Photobucket
Photobucket
Sekalaisia kuvia illasta ja yöstä ei-aikajärjestyksessä:
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Loppuun Tuulin improsneakkailu:
Photobucket
Ja vielä ylläolevan sneakkailun hilpeyttä herättänyt esikuva Sungmin:
Photobucket
Kiitos ja hyvää lokakuun viimeistä päivää kaikille.

4 kommenttia:

  1. vaau tosi hienoja pukuja !

    VastaaPoista
  2. Larissa: naulan kantaan, kaikki oli ottanut ton pukeutumiskoodijutun ihanan tosissaan ja panostanut niihin ja kaikkien puvut oli hienoja, khih. (----::

    VastaaPoista
  3. ihan törkeen pelottava toi valvontakamerakuva :DDDD mut hei, hiton hyvin kirjotat, mielenkiintosii aihei ja muutenki nätti tyttö oot. Tsemi tsemiii!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi, eikö olekin! :D:D Ihan sikapelottava, olis pelottavampi viel jos muokkaisin sitä. Hei aww, kiitos! (----: ♥

    VastaaPoista