13.4.2011

Asioita jotka kaikkien pitäisi kokea

Haluan jakaa kanssanne, arvoisat toverit, lukijat ja muutkin hiippailijat, erään asian, joka on omassa elämässäni ilahduttavan usein läsnä.

Tämä asia on spontaani outous.
Photobucket

Spontaani outous ilmenee useimmiten vain oikeanlaisessa seurassa. Oikeanlaisella seuralla tarkoitan tässä asiayhteydessä henkilöä tai useampia henkilöitä, joista loiskuva omituisuus iskee itseen merkittävällä tavalla ja joiden kanssa tuntee olevansa samassa henkisessä, joskus pahastikin jumittuneessa hississä. Oikeanlainen seura löytää aina tarvitsijansa, koska se kuuluu sen ominaisuuksiin ja tärkeimpiin tehtäviin.

Tätä spontaania outoutta voi suorittaa missä vain ja milloin vain. On olemassa pikkuista, aivan pikkiriikkistä, keskikokoista ja hieman suurempaa spontaania outoutta. Kyseiset ominaisuudet yleensä määrittää tilanne itse.

Mulle spontaani outous on yksi asia, jonka takia ylipäätään olen tässä. Sitä vaan tuntee elävänsä, kun voi hämmentää vastaantulijoita juoksentemalla yhdeksän friikkitoverinsa kanssa pitkin Turun katuja satuolentoina, nukkua koulunsa aulan lattialla tunnin päivänokoset vaan koska huvittaa, keskustella kahvilassa purjon ja tuorepastan mahdollisista kombinaatioista kovaan ääneen, kun voi jäädä viideksi minuutiksi seisomaan keskelle tyhjää suojatietä siksi koska autoja ei tule mistään ja naurattaa ja itkettää samaan aikaan ja kun toverit pyytävät valvomishumalassa liittymään seuraan ja olemaan heidän kanssaan linnunmuna pesässä. Taisin olla viiriäisenmuna.

Erään äärettömän viisaan otuksen sanoja mukaillen, on ihmisiä jotka täytyy tavata ja paikkoja joissa täytyy käydä ennen kuin voi löytää itsensä. Osan niistä ihmisistä tapasin kun aloitin lukion.

Miten pidänkään pienestä suloisesta elämästäni. Vaikka Massa toisinaan pilaakin kaiken.

1 kommentti:

  1. Ehkä voimme kuitenkin antaa Massalle anteeksi sen, että se pilaa meidän elämän. Ei se varmaan sitä tahallaan tee.

    VastaaPoista