10.4.2011

Olemme outoja..

..ja se on aika kivaa. Lauantaina friikkiporukkamme kokoontui Elinan ja Katrin luokse viettämään näiden jalojen siskosten 17-vuotissyntymäpäiviä. Pukuteema löytyi tälläkin kertaa, aiheena oli sadut. Tämä postaus on ikäänkuin teaser siitä, mitä on tulossa, teen kattavan kuvapostauksen tästä hilpeästä tapahtumasta kunhan olen saanut kaikki kuvat koneelleni.

Allaolevasta kuvasta löytyy Barbie, Minni Hiiri, Lumikki, Nuuskamuikkunen, Legolas, Peter Pan, Peppi Pitkätossu, Roope Ankka, Nasu ja Mymmeli. Ei tosin tuossa järjestyksessä, vähän haastetta elämään. Näiden satuhahmojen takana olevat oikeat henkilöt kuuluvat vasemmalta oikealle seuraavasti; Hetti, Ama, Eino, Elina, Isla, Casey, Katri, Irina, Iippa ja Tuuli.
Photobucket
En tiedä, kerronko sitä tarpeeksi usein kenellekään, että nämä ihmiset, jotka tuossa kuvassa näkyvät, ovat ihan tajuttoman höpösiä. Mitä olisikaan elämä ilman sitä tunnetta, että tietää saavansa majava-, halaus- tai vaikka ficcikeskusteluseuraa silloin kun vain haluaa. Kiitän näitä ihmisiä sydämeni pohjasta. On ihanaa, että maailmasta löytyy otuseläväisiä, joiden voin täysin puhtaalla omatunnolla sanoa olevan aivan yhtä outoja kuin minä itsekin olen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti