7.4.2011

Kotkat kiipelissä ja muita tarinoita

Mäkihyppy valtaa taas alaa. Olihan sen jo aikakin tehdä uusi aluevalloitus mun muutenkin niin mäkihyppypainoitteisessa elämänpoikasessani.
PhotobucketKun uusi jakso koulussa alkoi, päätin tuunata kouluvihkoni. Onhan paljon miellyttävämpää opiskella vihkosta, joka näyttää hyvältä, pelkkä musta kansi on tylsä. Jo kaksi jaksoa sitten oivalsin, että yksi yleisvihko on mun muistini kannalta paljon kätevämpi kuin monta pientä ja yhteen isoon vihkoon viitsii kunnolla ulkoasullisesti panostaakin.
Photobucket
Kuten ehkä saattaa huomata, niin vihkoni teemi on vaihteeksi mäkihyppääjät. Siinä ei siis tosiaankaan ole yhtäkään ei-mäkihyppääjää jos alareunan yksinäistä Ville Valo -ernua ei lasketa.
Photobucket
Tarkoituksenani olisi vielä lisäillä muutama sydän- ja tähtitarra sekä kimallusta tuonne joukkoon, sitten viimeisen jakson vihkoni olisi täydellinen. Askartelin tuota tänään koulussa ja mulla oli hauskaa, kun ihmiset selkeästi jäivät tarkastelemaan mitä kuvia mulla siinä oli, vaikka koettivat olla huomaamattoman ovelia kettuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti