2.7.2011

Ei väsytä vaikka pitäisi

Photobucket
Photobucket
Lähden kuukauden päästä. En ole varma kuinka paljon se haittaa, että nyt, nyt kun olen lähtemässä pois, asiat ovat paremmin kuin ne ovat olleet moneen vuoteen. Ehkä se ei haittaa liikaa, ei ainakaan tällä hetkellä kun voisin jopa luonnehtia oloani varovaisen onnelliseksi. Varovaisen, koska en tiedä milloin ja mistä syystä inhottava teräväkäpäläinen kiertyy asumaan rintalastalleni taas.

Nyt kuitenkin kaikki on melkein täydellistä. Kirkkaanvihreä aamutakkini on muuttunut kirkkaanvihreäksi päivätakiksi koska nykyään aamut ovat nukkumaanmenemiseen, eivät heräämiseen. Puhuin eilen kolme tuntia puhelimessa ja sen jälkeen neljä tuntia koneen välityksellä saman henkilön kanssa ja rakastan sitä tosiasiaa, että lähelläni on ihmisiä jotka ovat kiinnostuneet samojen spontaaniomituisten aktiviteettien suorittamisesta kuin minä. Enkä myöskään tule pitkään aikaan kyllästymään tämän tosiasian kuuluttamiseen.

Red bull -kokoelmani hyllynlaidalla on hieno ja olen kiitollinen hänelle joka esitteli minut uudelle hyvälle musiikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti