13.7.2011

Together

Rakas ystäväni Eino kirjoitti omaan blogiinsa viimeisen Harry Potterin yönäytöksestä johon minä ja muutama muu friikki, Eino siis mukaanlukien, osallistuimme. En itse olisi osannut kirjoittaa näitä ajatuksia yhtään paremmin, joten lainaan pätkän tämän otuksen kirjoitusta.
"Viime yönä minä ja yli 16 000 muuta suomalaista täytimme elokuvateatterit ja katselimme, miten meidän kotimme sytytettiin tuleen, miten jotkut ystävistämme kuolivat ja miten osasta tuli sankareita ja lopultakin näimme hyvän pääsevän jälleen valloilleen maailmassa, jota me kaikki rakastamme.  En ole koskaan kuullut yhtä monen ihmisen itkevän ja nauran yhtä aikaa niin, että molemmat, sekä itku, että nauru kumpuavat syvältä sydämestä asti.  
J. K Rowling on jättänyt pysyvän jäljen tähän maailmaan. Hän opetti minua ja miljoonia ja taas miljoonia ihmisiä rakastamaan, ymmärtämään, luottamaan, uskomaan itseemme, antamaan anteeksi ja valitsemaan oikein silloinkin, kun kaikki valo näyttää kadonneen. Se on enemmän, kuin yhdeltäkään opettajalta voi koskaan pyytää."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti