8.2.2011

Mä kuulun liittoon!

Selvisin hengissä koeviikosta ja mun uusi jakso on varsin mukava: saksaa, terveystietoa, luovaa kirjoittamista, matikkaa, bilsaa ja historiaa. Ja kaksi yhdeltä päättyvää päivää, olen ehkä jaksotaivaassa.

Kuitenkin viime lauantaina, kun edellinen jakso oli vasta päättynyt, meitä friikkejä kutsui velvollisuutemme osallistua ystäviemme Elinan ja Katrin äidin viisikymppisille, me kaikki, Einoa lukuunottamatta, nimittäin olimme mukana juhlissa esitettävässä näytelmässä. Juhlavieraille oli jopa hommattu oma bussi juhlapaikalle, joka oli hieman Turun keskustaa kauempana.
Photobucket
Mä näyttelin tässä näytelmässä isää, hahmoni oli varsinkin puvustukseltaan aivan loistava. Koska ennen näytelmää juhlapaikalla oli niin paljon kaikkea häsellystä, hörpellystä ja häslinkiä, otin vain muutaman kuvan upeasta asustani. Ja niissä muutamassa asukuvassa olin onneksi osannut tarkentaa oikein, joten kovin hyvälaatuista otosta kledjuistani ei valitettavasti ole.
Photobucket
Photobucket
Islan ja Tuulin rooliasut olivat myös loistavia, hihii. Näytelmä meni loistavasti. Mä olin takahuoneessa näytelmän musiikkivastaava ja vaikka yleensä sähellän kaikkialla, liikaa ja toistuvasti, niin nyt onnistuin hoitamaan dj:n hommani kiitettävästi vaikka päinvastaista pelkäsinkin.
Photobucket
Näytelmä ei ollut juhlien ainoa ohjelmanumero, ei todellakaan. Juhlien ohjelmaan kuului esimerkiksi jumppaesitys, sumpaa, onnittelukuoro ja työväenlaulukaraokea, joka oli tajuttoman hauskaa! En osannut 90-luvun lapsena luonnollisestikaan biiseistä kuin muutaman, mutta niihin joita en osannut, pääsi mukaan tajuttoman helposti.
Photobucket
Sumpa oli tajuttoman hauskaa, koko juhlaväki oli mukana ja vatsalihakset sai nauruntyrskähdysten myötä paljon töitä. Muutenkin pippalot olivat äärimmäisen onnistuneet, kävimme syvällisiä keskusteluja yllättäen mäkihypystä ja myös politiikasta. Sivistyin myös hieman kun sain tietää, että Oras Tynkkynen ei olekaan meidän vaalipiirissä, snif.

Juhlien aikana myös tehtiin muutamia suuria oivalluksia, räväköitä kokeiluja ja rajatrepiviä tutkimuksia. Alla Eino tutkii, että millaisen kuvan saa omasta pärstästään jos kuvaa sen perinteiseen tyyliin - juomalasin läpi.
Photobucket
Tässä taas jännitetään tilannetta, jossa oli epävarmaa pääseekö Morgi-muovimuki Schlieri-muovimukin luokse vain Einon kameran, Anselmin zoomilla työntämällä. Pääsi kyllä.
Photobucket
Ajattelin lopettaa tämän postauksen kahteen postauksen hyvin lopettavaan kuvaan. Toinen kuva on täällä siksi, koska Iipan synttäreissä pitämä mekko on hirmuisen hieno ja Iippa vielä teki sen itse, kaavoittikin. Oi, tykkään siitä erittäin kovasti.
Photobucket
Hansan Europehousen mallinuket ovat äärimmäisen pelottavia. En ihmettele loppuunmyyntiä, nuohan karkottavat ne vähäisetkin asiakkaat pois.
Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti