9.3.2011

Google, maailman lahja bloginpitäjille

KUTEN jokainen bloggerissa omaa virtuaalipäiväkirjaansa pitävä henkilö varmasti tietää, on olemassa eräs hauska asia, johon ylläpitäjä pääsee käsiksi bloginsa backstagella. Tämä kyseinen hauska asia on nimeltään TILASTOT, joka ystävällisesti ilmoittaa blogissa käyneiden määrän, kävijöiden maat ja myös esimerkiksi sen, millä Googlen hakusanoilla blogiin on löydetty.
NÄMÄ kyseiset hakusanat aiheuttavat äärimmäistä hilpeyttä ja piristävät kummasti Aman päivää tuon tuosta. Ajattelin jakaa kanssanne muutamia hakusanojen helmiä, joille nauran edelleen.

WWW ANTTI TUISKU - kyllä, Ananasmania on täysin oikea paikka löytää Antti Tuiskun omat kotisivut, olenhan herrasta valtavan paljon täällä kirjoitellut.

JUKKA RASILA HOMO - tämä jaksaa hämmentää mua edelleen syvästi. Syvästi.

BUSSIKUSKIN HATTU (x2) - come on, ihmiset. Kaksi kertaa tällä hakusanalla? Miksi te googlaatte bussikuskien hattuja? Ei niillä edes ole moisia, paitsi siviilissä, ja silloinkin se on ihan bussikuskien itse päätettävissä että käyttääkö päähinettä vai ei.

ELOSSA RAAHAUTUMINEN - tämä ei kyllä vaadi selityksiä. Siitähän blogissani on syvemmällä tasolla kyse aivan täysin. Laittaa vaan miettimään, että mitä tällaista googlaava ihminen odottaa saavansa tuloksiksi. Elossaraahautumisohjeita? Mä puolestani suosittelisin lääkäriä.

MANGA PIKNIK - kyllä, järjestän niitä joka viikonloppu manga_ystävieni kanssa.

AIKA LENTÄÄ - lentäähän se.

ARVOITUKSIA KOULULAISILLE (x7) - seitsemän kertaa. Seitsemän kertaa! Toivon, että etsijät löysivät täältä hakemansa. Näitä tätä googlaavia tulee edelleen mun blogiin aika säännöllisesti.

Ja lopuksi olen säästänyt ehdottoman suosikkini, joka kuuluu näin:

DROMEDAARI-ISÄ! En vaan kestä, mikä ihmisiä oikeasti mietityttää kun ne googlailee tällaista?

Siinä oli kaikki tällä kertaa! Päätän tämän postauksen kuvaan, joka on vaan yksinkertaisesti liian ihana. Kyllä, fanityttöilen epäsopivissa kohdissa silloin kun haluan. Kiitos hei.

4 kommenttia:

  1. aww ::D:D:D: hitto ku nauran!

    VastaaPoista
  2. Ihania. :D Mun blogiin tullaan aika tylsillä hakusanoilla, mutta yleisin on edelleen "ilman sukkia". Wtf?

    VastaaPoista
  3. hehe hauskoja :---D dromedaari-isä :-D

    VastaaPoista
  4. iita: Haha, loistavaa, sitä reaktioo hainkin. :__D

    Elena: Haha, aika mielenkiintoista tosiaan, ei ehkä ihan ensimmäinen hakusana millä kuvittelisin löytäväni sun blogiin. :''D

    Larissa: Joo, dromedaari-isä on mun ehdoton all time -lemppari. En vaan ymmärrä ihmisiä toisinaan.

    VastaaPoista