7.3.2011

Kiitos, RKP-mies

Photobucket
Tulossa harvinaisen tekstipainoitteinen postaus, tänään olen tekstituulella.

Tänään oli loistava päivä ja haluaisin jakaa päivän loistavuuden myös teidän kanssanne. Päiväni yhteenlaskettu fiiliskeskiarvo oli suurinpiirtein sivulla näkyvän gifin luokkaa, jossa Norjan mäkihyppymaajoukkueen Anders Jacobsen esittelee huimia tanssitaitojaan. Tunnelma on siis suhteellisen korkealla.

Vaikka viikonloppuna multa jäi yksi yö välistä, se ei mitenkään hidastanut meikäläistä tänäaamuna kun ponkaisin kuudelta ylös kuin mikäkin vieteri - ensimmäinen ajatukseni nimittäin oli, että pääsen taas näkemään friikkiystäväni! Koulukin on nykyään varsinaista juhlaa, riennän sinne aamuisin kummallisen mielissäni.

Koulupäivä sujuikin suhteellisen rattoisasti mäkihyppyturinoiden merkeissä ja viimeinen tunti jäi pois! Sen päälle osui varsin onnekkaasti nimittäin lukiossamme järjestetty vaalipaneeli, jossa useamman puolueen edustajat keskustelivat keskenään annetuista aiheista. Tuokio oli varsin mielenkiintoinen ja pakko sanoa, että puolueiden edustajat eivät ainakaan lieventäneet päähäni pinttyneitä ulkonäkö- ja puhetapastereotypioita näiden kyseisten ryhmien edustajista. RKP:n norjalaissyntyinen mies oli äärimmäinen piristys!

Koulun jälkeen suuntasimme suurella porukalla Robert's coffeehen, jossa kävimme pitkät tuokiot keskusteluja ties mistä. Väen pikkuhiljaa vähentyessä keskustelunaiheiden teematkin vaihtuivat ja mun on aivan pakko sanoa, että tänään käydyt useamman tunnin jutustelut olivat äärimmäisen vapauttavia ja kaivattuja. Jos jotain asiaa rakastan ihmiselämässä, niin pitkiä, syvällisiä ja luottamuksellisia keskusteluja johon kaikki osallistuvat.

Toistan edelleen samaa mitä sanoin myös viime postauksessa - samalla aivolähetintaajuudella olevat ystävät ovat yksi tämänhetkisen elämäni perusedellytys.

2 kommenttia: