6.3.2011

Mäkihyppyiltamat - "Juhlita koskaan ei Gregorin häitä"

Heti aluksi sanon kaikille ohjeen, jonka olen varmasti kertonut myös aikaisemmin - hommatkaa itsellenne omituisia, sekopäisiä ja täysin haksahtaneita kavereita. Se kannattaa, ihan mielenterveydenkin kannalta.

Mulla on tällaisia ystäviä ja se on äärettömän ihanaa. Se tuli taas todistettua, kun perjantaina hilauduimme Einon, Elinan ja Katrin kanssa Tuulille pitämään rankasti mäkihyppypainoitteista iltaa. Kameraa en tietenkään tajunnut ottaa mukaani, muiden kameroiden sisältöä en jaksa odottaa lähetettäväksi. Alla oleva kuva on piirretty iltpäivän hysteerisinä tunteina Tuulin toimesta.
Katsoimme kaksi mäkihyppyaiheista leffaa, suomalaisen Matin ja korealaisen Take offin, jonka opetus oli se, että jos itse olet saanut kipsin jalkaasi koska kaaduit sumun takia, älä pistä kehitysvammaista yhdeksänvuotiasta pikkuveljeä asialle. Lauantaina katsoimme myös vähän MM-Osloa ja pidimme sekä mäkihyppytreenit että viralliset kuvaukset meidän omaa mäkihyppyjoukkuettamme varten.
Yllä näette Vieras-Korean virallisen mäkihyppyjoukkueen yhteiskuvan. Joukkueen sponsorina toimii kuka muukaan kuin Red bull!

Ilta venyi yöksi ja yö vahingossa aamuksi ja heh, mä en nukkunut ollenkaan, kuten ei moni muukaan. Tuli sitten sellaiset noin 40 tunnin valvomiset mutta ei haittaa kun ei ainakaan vielä ole tullut migreenikohtausta. Viesti teille, joukkuetoverini: ootte ihan mahtavia vaikka Morgi onkin kuningas Harald.

Olen laajentanut otettani internetin ihmeellisessä maailmassa, nyt mut löytää myös TUMBLRISTA.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Eksyin sun blogiin ja vähän selailin tätä ja oi miten sulosia juttuja täällä jotenkin onkaan, tykästyin kovasti, taisit saada uuden lukijan. Plus huomasin että olet lähdössä Britteihin vaihtoon. Hiukan siistiä! Tai siis enemmänkin kuin hiukan. Seurailen täältä innolla miten sekin prosessi edistyy. Multa saa aina kysyä jos on jotain kysyttävää :):)

    VastaaPoista
  2. emmesyys: Moi! :'3 Kiitoksia kovin paljon, ihanaa että olet pitänyt blogissani siitä mitä olet nähnyt, se tietenkin piristää myös mun iltaani.

    Joo, tosiaan, Britteihin vaihtoonlähtö on harvinaisen siistiä! Lupaan nykiä hihasta jos tulee jotain kysyttävää, sähän kun olet saman jo kokenut mikä mulla on vielä edessä. C:

    VastaaPoista