9.8.2011

Kehitetty erityisesti henkisesti ja fyysisesti vaativiin tilanteisiin

Nimittäin Red bull. Tämä jumalten juomaksikin kutsumamme energian eliksiiri tavoitti viime talvena minutkin pyhällä kosketuksellaan. Voinette varmaan jo arvata, että olen uponnut tähän jaloon lahkoon aivan liian syvälle päästäkseni siitä pois. Ja se on ihanaa.

Alla näkyvä minun käsialaani oleva mainoskuvamainen otos avaamattomasta ja erittäin kutsuvasta tölkistä saa positiivisesti latautuneet kylmät väreet juoksemaan selkäpiitäni pitkin. Pelkän ajatuksen voimalla voin kuulla tölkin sihahtavan, punaisen härän huumaavan tuoksun leviävän ympärilleni ja voin jo lähes maistaa sen taivaallisen hekuman jonka makuaistini kohtaa kun kulautan tätä eliittien juomaa kurkkuuni.
Photobucket
Red bull ei maistuisi niin taivaalliselta, sillä ei siipineen olisi niin suurta paikkaa minun sydämessäni, ellei tämä ihannoitava juoma olisi löytänyt tietään luokseni niin, miten se aikoinaan löysi ja jos sillä ei olisi kutkuttavia kytköksiä tiettyihin henkilöihin. Red bull kaiken muun kauneutensa lisäksi siis myös yhdistää ihmisiä ja ilmiöitä, nitoo näiden välejä tiukemmiksi. Tätä ominaisuutta kovinkaan monella tölkitettyllä palalla taivasta ei ole.
Muutama esimerkki, olkaa hyvät.

Jos ymmärrät, mitä hauskaa ja hienoa on siinä, että alla olevassa kuvassa näkyvät virvokkeet olivat samassa jääkaapissa allekkain, arvostan sinua.
Photobucket
Yksinkertaisesti sanottuna tämä postaus tiivistyy tähän gifiin:
Photobucket
Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti