12.12.2010

Viisi pientä hiiripoikaa

Eilisen ehkä paras biisi. Sam Tsui - Love the way you lie -mashup. Ah.

Eilen kokoonnuimme hiiriporukalla yhteen juhlistamaan ystävämme Sannan synttäreitä. Haha, mä pidän mun synymäpäivät vasta tammikuussa, olenhan nuori joulukuun lapsi. Oli ihana nähdä taas porukalla, viime näkemästä oli kulunut ihan liikaa aikaa! Sanna sai lahjaksi kaikkea tarpeellista, kuten vaaleanpunaiset karvatossujutut ja Body shop -kamaa.

Photobucket
Jenni oli ihanana leiponut iltaa varten täytekakun, kuten meidän synttäriperinteisiin kuuluu. Vaikka Jennin pikkuveljen mielestä kakun koristelu näytti ihan bakteereilta, se oli oikeasti tajuttoman hyvää! En siis tykkää täytekakuista paljoakaan, joten toi oli multa suuri kehu.
Photobucket
Sanna ja Jenni oli myös tehnyt mulle, Nooralle ja Suville mahtavat joulukortit! Vaikka Ville näyttääkin tossa kannen kuvassa suhteellisen kamalta niin purr noille kahdelle hassulle kun nämä kortit meille väänsivät!
Photobucket
Photobucket
En tajua, että miten Jenni ja Sanna muistivat että mä tykkään kaikista näistä niiden liimaamista tyypeistä, oon ehkä kerran maininnut vasemmassa alanurkassa olevan Kim Bumin ja sen yllä komeilevan Big Bangin. No, Jared Leto ei mua suuremmin ihmetytä, onhan mun yks heitto siitä jäänyt elämään...
Photobucket
Olemme pallokaloja.
Photobucket
Aaa-aaa-aaa, en kestä, tämä on ehkä paras kuva tältä illalta! Suvi pettyi siihen, että tossa pullossa olikin kierrettävä, eikä poksautettava korkki ja taustalla ollaan ihan messissä tässä surun hetkessä.
Photobucket
Hihii, enää 12 päivää jouluun ja pitkään lomaan! Onneksi aika tuntuu nykyään kuluvan niin kamalan nopeasti, kerrankin siitä on jonkinlaista hyötyä!

7 kommenttia:

  1. Toi biisi! ♥ nii joo on noi tytötki iha kivoi :p

    VastaaPoista
  2. Mä oon ihan varmana sanonut sulle tän joskus aikaisemminkin, mutta fanitan niin paljon tän blogin nimeä :D Ihana! Ja kiitos kommentistasi :) ♥

    VastaaPoista
  3. Kaisa: Joo, toi biisi on mahtava, löysin sen eilen. ♥ Ja tosiaa, onhan noi tytötkin tuol ihan suhteellisen mukavia. :D:D

    lauren: Haha, kiitos kaunis, munkin mielestä mun blogin nimi on suhteellisen veikeä, vaikken ananaksista oikeastaan edes pidä. :D

    VastaaPoista
  4. aaaah, ihastuin tohon synttärisankariin <3 herranjumala mikä nainen, lähtisköhä se kahville? niiiiiin kaunis.

    VastaaPoista
  5. Hei!
    Kyselit blogissani huulirasvojen ostopaikkaa! Ostin ne K-Citymarketista ;) Tietääkseni niitä on myynnissä (tai ainakin on ollut) myös Seppälöissä. :)

    P.S. Tosi kivan oloinen blogi!

    VastaaPoista
  6. Moi! Sulla on aivan ihastuttava blogi! :D En tässä kahden aikaan yöllä keksi oikein mitään fiksua kommenttia...'ihastuttava' on vaan sana joka pyöri mielessäni kun selailin blogiasi ajassa taaksepäin.

    VastaaPoista
  7. Ano: Välitän terveiset eteenpäin. :DDd
    Annie: Kiitoksia! Oioi, en ookkaan moisia nähnyt missään, pitää kattoo seuraavalla kerralla cittarista tarkemmin
    Electric bird: Hei aaaw kiitos, tuo piristi aamuani. :3 ♥

    VastaaPoista