4.9.2011

Edinburgh, eli säkkipillimusiikkia, loputtomia ostoskatuja ja miehiä kilteissä

Lauantaina mun ja Carolinen tie suuntasi kohti Edinburghia, Skotlannin pääkaupunkia. Sinne on vaan noin kahdenkymmenenviiden minuutin matka ja bussi menee suoraan ydinkeskustaan pysäkiltä, joka on kahden minuutin päässä mun kotoota.

Tän hetken jumitusbiisi. Paha jumitusbiisi. Aina kun melodia katoaa mun päästä, joku alkaa hyräilemään tota. Ja tää biisi oli oikeastaan koko Edinbugh-päivän tunnari.

Ostin jonkun verran ties mitä materiaa tällä matkalla ja teen tästä tavaramäärästä postauksen myöhemmin kun saan ko. roinan kuvattua. Tämä on kuvapainoitteisin postaus multa pitkään aikaan, nauttikaa!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
1: Apua, tuo torni oli varmaan siistein ikinä, kuolin totaalisesti kun näin sen ensimmäisen kerran sillalta jolta otin ton kuvan.
2: Puhelinkoppeja! Jos joku pohtii, niin kyllä, ne on oikeesti toiminnassa.
3: Caroline, The Queen ja äärimmäisen hyvää huumorintajua.
4: Princes Street on Edinburghin pääostoskatu joka ei tosiaankaan lopu koskaan. Se vaan jatkuu ja jatkuu. Luulin aika kauan, että sen nimi olisi ollut "Princess Street", mutta jouduin pettymään.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
5: Suunnilleen joka puolella on patsaita joistain oikeista ihmisistä. Suurin osa niistä on tosi siistejä ja ne sopii maisemaan.
7: Mitä mä sanoin just niistä patsaista?
6 & 8: Eikä, mitä pipoja! Tajuttoman siistejä, pitää varmaan palata takaisin ostamaan moinen.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
9: En julkaise tätä kuvaa kauniin edinburghilaisen arkkitehtuurin takia. Syy on onnistuneessa rajauksessa jonka suoritin kuvaustilanteessa.
10: Edinburgh on korukeidas.
11: Keskellä sitä kaikkea on iso viihtyisä puisto. Carolinea piti maanitella että se suostui poseeraamaan niin kuin normaalit ihmiset poseeraa.
12: Sähkökitara! Säkkipilli! Rumpu! Kaksi miestä kilteissä! Tosta säkkipillistä lähtenyt ääni oli luja.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
13: Tämän kuvan julkaisen kauniin edinburghilaisen arkkutehtuurin takia. Rakastan näitä taloja.
14: Me löydettiin asiallinen kauppa jossa myydään asiallisia vaatteita ja mä poseeraan asiallisesti asiallinen lippa päässä.
15: Kuolen tuon tornin siisteydelle. Kuvasin sitä ihan kiitettävästi.
16: Subway Princes Mallissa. Vimto, toi mun juoma, on hyvää. Ilahduin suuresti kun huomasin et sitä myydään myös tollasissa pienemmissä pulloissa eikä vaan kahden litran kannuissa.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
17: Torni! Voiko rakennukseen olla rakastunut?
18: Lähellä sitä hevospatsasta, jonka kuva tuolla on aikasemmin, soitti ihan tajuttoman upee puhallinsoitinbändi, noi oli tajuttoman lahjakkaita! Ne soitti esimerkiks ton Maroon 5:n biisin jonka pistin tonne alkuun. Ja katsokaa rumpalin tyylikästä paitaa!
19: Toi jumalainen pytinki on kylttien mukaan rakennettu tuon patsaassa kuvatun miehen muistoksi. En tiedä tai oikeastaan enää muista kuka tuo mies on tai mitä hän on tehnyt, mutta mun on varmaan pakko ottaa selvää, sen verran suuria sykähdyksiä toi torni mussa aiheuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti