9.1.2011

Aika lentää kuin siivilä!

Niimpä. Hankala käsittää, että enää on vain vaivaiset kahdeksan kuukautta siihen, että asun vuoden Iso-Britanniassa enkä käytä omaa äidinkieltäni enää muualla kuin päiväkirjassani, blogissa ja viesteissä Suomeen. Ajattelin kyllä pitää Ananasmanian tän kielisenä vaihtovuoden ajan mitä se nytkin on, luultavasti jossain vaiheessa pistän englanninkieliset käännökset mutta suomea en hylkää, vaikka joissain vaihtariblogeissa moinen tapahtuu jossain vaiheessa.
Photobucket
Ajatus vieraiden ihmisten keskellä asumisesta ja vieraalla kielellä opiskelemisesta paikassa jossa kukaan ei puhu sitä kieltä jota parhaiten osaan, tuntuu ihanan kiherryttävän mielenkiintoiselta. Tiedän, että se tulee olemaan paikoittain ihan liian hankalaa ja melkein tulen katumaan sitä että lähdin sinne, mutta ei haittaa. Jos mulle on annettu mahdollisuus lähteä, niin tietenkin käytän sen.

Kahdeksan kuukautta on ihan järkyttävän lyhyt aika. Kun saan tarkan lähtöpäivämäärän tietoon, niin pistän blogiin varmaan päivälaskurin, hohoo. Mutta siis, kahdeksan kuukautta, naurettavan lyhyt ajanpätkä. Lukion tämän vuoden ensimmäinen puolikaskin meni luvattoman nopeasti, joten kesäloma, vaikka se tuntuu ehkä ajatuksena vähän hassulta, tulee oikeasti pian. Suhteellisen hurjaa. Kun olen Helsinki-Vantaalla parkumassa ja hyvästelemässä mun perhettä niin tulen aivan varmasti ihmettelemään, että mihin se kaikki aika oikein katosi.

Siteeratakseni ystävääni Jenniä - aika tosiaankin lentää kuin siivilä.

2 kommenttia:

  1. Oii, Britteihin! Minne päin siellä olet lähdössä? Olen vähän kateellinen, olisi itsekin pitänyt lähteä lukiossa jo vaihtoon... mutta onneksi se on vielä yliopistossakin mahdollista :)

    Aivan superkiva blogi sulla muuten, ihan yllätyin, kun löysin demi.fi:n kautta jotain näin kivaa - tämähän jopa poikkea massasta! :>

    VastaaPoista
  2. Nanna: En tiedä kun mulle ei olla alettu etsimään perhettä tässä vaiheessa vielä, että mihin päin Brittejä menen. Järjestö jonka kautta oon matkaan lähdössä tosin sijoittaa joko Englantiin tai Skotlantiin, katsoo sitten että mihin päädyn. :3

    Ja kiitos, haha, mukavaa että blogini on sun mielestä mieluisa! :---)

    VastaaPoista