8.1.2011

Fashion crime, I see you

Kun mut aikoinaan tutustutettiin uuteen musiikkigenreen, en todellakaan tiennyt että herkät silmäraukkani joutuisivat tämän myötä kestämään myös loputtomiin musiikkivideoita, joissa stailaus on .. no, sanotaanko että hieman lipsahtanut käsistä.

Sehän on jo melkein yleinen fakta, että puvuntakit, joista toinen puoli puuttuu, on suhteellisen järkyttäviä. Argh, silmäni! Seriously, jos väkisin haluaa tehdä sen puolikkaan puvuntakin niin sen voisi ainakin tehdä kunnolla, eikä näin. Ei todellakaan näin, en ihmettele poikaparan käsimerkkiä tässä tilanteessa ollenkaan.
Photobucket
Kun Tuuli oli näyttänyt mulle musiikkivideon jossa ylläoleva kaapu esiintyi, kesti hetken ennen kuin pääsin kyseisestä tapahtumasta yli. Sitten tapahtui..
Photobucket
..sama riepu, KELTAISENA! Hyvä Jumalan pojanpojan kaiman siunattu karitsa, ei! Oon menettänyt viattomuuteni ikuisesti. Huomatkaa myös esteettinen kiemurteleva kravatti.

Okei, tämän välikohtauksen jälkeen jatkoin elämääni, kunnes..
Photobucket
Eeeei, ei näin, sydämeni itkee verta! Okei, myönnetään, tämä on paremmin toteutettu kuin tuo aikaisempi, mut come on, ei, älkää tehkö tätä!
Photobucket
Tai varsinkaan tätä! Siis ihan totta, mistä näitä puolikkaita puvuntakkeja sikiää? Ei, ei ja vielä kerran ei. En tiedä, pitäisikö mun kuolla nauruun vai itkuun vai molempiin.
Onneksi hupi ei lopu tähän! Nyt voitte toivottaa tervetulleeksi sarjamme nimeltä Harvinaisen Naurettavat Asusteet. Ja oi kyllä, alla näette hymyilevät keltaiset sormikkaat. Olen sanaton.
Photobucket
Tiedättehän tietenkin sen, että jos coolilla räppärillä on coolit vaatteet, tulos on äärimmäisen cool.
Photobucket
No, tämän herran stailaajat eivät ko. faktaa näemmä tienneet. Pakko kyllä myöntää, että olisin voinut käyttää noinkin übersiistiä narupipoa .. kakkosluokalla. Seuraava tapaus on vähintäänkin yhtä makee kuin narupipo. Naiset, herrat ja teddykarhut, saanen esitellä, narupipon kanssa täysin matchaava..
Photobucket
..käsittämättömän ruma PATAKINNAS! Siis tässä kohtaa pointsit stylisteille, olette onnistuneet luomaan matchaavaa kauhua. Vaatii sekin nyt varmasti jonkun verran taitoa.

Matchaava kauhu tuokin mieleeni..
Photobucket
..matchaavaa ABSOLUUTTISTA kauhua, joka aiheuttaa mussa hysteeristä pelonsekaista naurua ja suurta tahtoa hyppiä ympäri taloa hakkaamassa päätäni eri esineisiin. Otan aikaisemmin antamani stylistipointsit takaisin ja annan ne näiden heppujen stylisteille, ei kuka tahansa kykene yhdistämään isoäidin raa'asti tapettuja verhoja turkikseen.

Ah, turkis pulpauttaa mieleni meren pinnalle myös seuraavan hurmaavan asun.
Photobucket
Liivi, jonka selkämys on turkista. Ihan totta, tässäkään kohtaa sanani eivät riitä tulkitsemaan tätä sulokkuuden multihuipentumaa. Samasta musiikkivideosta löytyy myös muita varsinaisia tyylihelmiä. Luulen, että ymmärtänette mitä tarkoitan, sillä:
Photobucket
Essu ei voi olla koskaan liian moderni. Varsinkaan jos poseeraat auton edessä, essusi on nahkaa, siinä on vetoketju ja olet miespuolinen henkilö. Aistin äärimmäistä hämäryyttä.

Päätän postauksen seuraavaan kuvaan:
Photobucket
On ihan okei olla neon-ufomies. ..tai sitten ei.


7 kommenttia:

  1. Aah, tää on niin totta :D voi korealaisten bändien poika parat, kun joutuvat tollasia rääsyjä ylleen laittamaan.. mpukumiehet on ihania, mutta... ei puolikasta puvun takkia!

    VastaaPoista
  2. Tuuli: No niimpä, kokonainen puku = omnomnom, puolikas ei todellakaan. :'D

    VastaaPoista
  3. kiitoksia omaan blogiini kommailusta :D
    sulla on täällä ihanat ulkoasut *_* pöllöt ja kaikki >_<

    VastaaPoista
  4. Tää on nii asia :D Ja täs on kyl vast osa koko komeudesta, et jos alkais syvemmi tutkimaa, ni sais jonku kilometripostauksen täst aiheesta hienojen kuvien kera. I'm sure of it.

    VastaaPoista
  5. Pear: Hihi, eipä mitään. Ja kiitoksia! Pöllöt on kyllä varsin ihania, varsinkin vihreän paidan ja kravatin kanssa. :3

    sickboy: No niimpä, haha! :Dd Tää tosiaanki on vaan pieni pala kaikest, jouduin karsii kuvii koska mutue täst olis tullu liia pitkä ja joistai musiikkivideoist en löytäny tarpeeks hyvää versioo ni ne jäi. :__D

    VastaaPoista
  6. hui! tämä tyttö ei ymmärrä sinua.

    VastaaPoista
  7. intiaanilapsi: Möyh, miksi moinen hui? Jos sanot, että mielestäsi tässä ei ole tapahtunut suurta stailauksellista failausta, ihmettelen! Siis kyllä useimmiten näissä onnistutaan mutta toisinaan taas ei. :__D

    VastaaPoista