23.1.2011

Koska Azkaban on vain rakennus

Tämän viikon perjantaina me friikit olimme äärimmäisen ovelia. Koska ystävämme Hetti täytti jo 17 eikä pitänyt itse juhlia, me päätimme tehdä sen! Hetiltä salaa ja yllätyksenä, tosin. Sehän on ihan tunnettu fakta, että velhot tulevat täysi-ikäisiksi 17-vuotiaina, joten juhlien teemaksi valittiin mun läpällä heitetyn ehdotuksen pohjalta Harry Potter.
Photobucket
Pippalot järjestettiin Islalla ja menettelimme niin, että päästyämme koulusta me kaikki hiipparoitsimme Islan kotiin, pukeuduimme teemaan sopivasti. Hetin, jonka kanssa Isla siis oli sopinut vain ihan normaalisti hengaavansa koulun jälkeen oli tarkoitus soittaa kun hyppää bussiin kohti Islan kämppää ja me olisimme olleet häntä vastassa bussipysäkillä.
Photobucket
Tässä kohtaa tapahtui fail numero yksi. Hetti vahingossa köröttelikin bussillaan sen linjan päätepysäkille, jolloin Islan äiteineen lähti noutamaan juhlakalua sielä parin kilometrin päästä. Me menimme Islan pihalle vastaan.
Photobucket
Itse yllätys onnistui hyvin, Hetti oli täysin puun takaa yllätetty ja ei aluksi kuulemma edes tunnistanut meitä rooliasujemme takaa. Hyvää syntymäpäivää -veisut heitettyämme ja hieman repeiltyämme olimme suuntaamassa askeleemme pakkasesta takaisin sisälle.

Tässä kohtaa tapahtui fail numero kaksi. Avaimet olivat unohtuneet sisälle ja lähimmät vara-avaimet olivat yli puolen tunnin ajomatkan päässä. Ja ulkona oli kylmä! Kenelläkään meistä ei ollut edes kunnollista takkia, pipoista puhumattakaan. Täten sitten ahtauduimme autoon lämmittelemään!
Photobucket
Meitä tosiaan oli autossa kymmenen, kolme etupenkillä, viisi takapenkillä ja minä ja Tuuli takaluukussa.
Photobucket
Takaluukusta kuvattua materiaalia auton tilavuudesta. Odottelimme, että joku toi meille Kyröstä (?) vara-avaimen ja pelasimme laulupelejä autossa kököttäessämme. Voin sanoa, että jos istut auton takaluukussa yli puoli tuntia, paikat tulevat olemaan hieman jumissa. Kuitenkin pääsimme sisälle taloon kun vara-avain saapui! Tälle failien yhteenliittymälle tulemme kyllä nauramaan ja kauan.
Photobucket
Itse Gilderoy Lockhart ojensi lahjamme Hetille. Lockhartin lisäksi Islan luona seikkailivat Pansy Parkinson, Draco Malfoy, Scabior, Rita Luodiko, Dudley, professori Pimento ja Bellatrix, joita voitte tämän postauksen kuvista bongailla mielenne mukaan.
Photobucket
Dudley suorittaa parhaillaan toimintoa "I whip my Lockhart's hair back and forth". Ja ei, en jostain maagisesta syystä ole löytänyt kuvanmuokkausohjelmastani mustavalkoisia kuvia tuottavaa toimintoa vaan jostain syystä tämä otos löytyi kamerastani jo mustavalkoisena. Ilta oli kyllä ylipäätään aivan loistava. Purjo pääsi mukaan vaikka mihin, sitä käytettiin mikrofoonina, kitarana ja posessed by a ghost -tanssiliikkeen viuhkana.
Photobucket
Oi kyllä, taikasauvan pitämisote kuuluu hahmoon. Tälläkin kertaa muuten olimme sana kerrallaan -tarinaa, jossa selvisi että Päivi olikin Frank ja joku hirtti The Pipon, en muista että kuka tämän hirmuteon teki. Ehkä Henry Lau.
Photobucket
Pakko sanoa, että mun ystävät on ihania, just niin sopivan sekopäisiä että on ihan okei puhua Akateemisessa kirjakaupassa roskiksen pohjalle kolmistaan ja huhuilla sieltä Kiinaan ja ahtautua kymmenen hengen voimin autoon ja vilkutella sieltä ohi ajavalle, repeilevälle hiekoitusmiehelle.

Seuraavat teemapippalot onkin sitten mun synttärit ensi kuussa. Hihii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti