7.1.2011

Loman loppuminen piakkoin on väistämätön totuus

Pää on loman jäljiltä harvinaisen tyhjä, niin kuin sen varmaan kuuluukin olla. Olen suhteellisen hyvin onnistunut ei-minkään tekemisessä, nukkumisessa ja musiikin ylikuluttamisessa. Musiikin ylikuluttamisella tarkoitan tosiaan suhteellisen järeää ylikuluttamista - viimeisen neljän päivän aikana oon kuunnellut noin viittäsataa biisiä.

Three Days Grace - Let It Die


Se, että pää on tyhjä, näkyy valitettavasti myös Ananasmaniassa - ideat postauksiin ovat vain niin kiven alla kuin olla ja voi. Muutama ajatus täysin päättömiin, eli samalla täysin mun tyylisiin postauksiin olisi kyllä, mutta ylipäätään ideoita ei tuiskua niin kovaa kuin ulkona tuiskuaa tällä hetkellä lunta. Koulujen alkaessa maanantaina kyseinen asia korjaantunee, toivottavasti.
Photobucket
Olen muuten huomannut vakavasti koukuttuneeni iPodin pasianssiin. Siinä saattaa vierähtää helposti kaksikin tuntia. Varoitan siis teitä jotka ette tähän kurimukseen ole vielä joutuneet, koukuttumisvaara on suuri.

2 kommenttia:

  1. Saanen kysyä. Miten sait ton luin, jutun tohon alareunaan? :)

    VastaaPoista
  2. Sani: Saanet toki. Sen saa suorittamalla seuraavan tehtäväpolun; hallintapaneeli > ulkoasu > blogitekstit>muokkaa > neljänneksi alin valittava ruutu. :3

    VastaaPoista