10.1.2011

Lisää joululahjuksia

Toverimme Isla palasi vasta äskettäin lomaltaan Ranskasta jonne hän lähti jo ennen joulua, olisi ollut suhteellisen julmaa paljastaa tämä joululahja täällä ennen kuin Isla itse sen olisi saanut, joten teen sen siksi vasta nyt.
Photobucket
Tuuli, Elina ja Katri olivat siis tehneet meille kokoelmalevyt jossa oli kaikkia meidän insideläppäbiisejä ja muuten vain harvinaisen legendaarisia veisuja. Suuri hatunnosto tuosta levyn kannesta, se on niin loistava! Nauran joka kerta kun alan tarkistelemaan sitä lähempää.
Photobucket
Sisältä tää levy on ulkoasultaan vähintään yhtä oivaltava kuin ulkoa. Sauron itse levyssä. ♥ Ja Scabior, oioi. Koska tuosta biisilistasta ei oletettavasti saa selvää, niin se on tässä:

1. My Chemical Romance - Mama
2. HIM - Join Me In Death
3. Dir En Gray - Machiavellism
4. 30 Seconds To Mars - The Kill
5. Blood On The Dancefloor - Ima Monster
6. Adam Lamber - For Your Entertainment
7. Tokio Hotel - Durch Den Monsun
8. Antti Tuisku - Atlantti
9. Blur - Song 2
10. The Beatles - Let It Be
11. Super Junior - Happiness
12. Apulanta - IlonaPhotobucket
Islan mulle antama joululahja taas paljastui tällaiseksi ihanan sulostuttavaksi uglydolliksi, joka sai nimen Simi sveitsiläisen mäkihyppääjän, Simon Ammannin mukaan. Ovat nimittäin harvinaisen yhdennäköisetkin! Katsokaa vaikka itse:
Simi-pupun korvista voi lypsää mansikkamaitoa. Jos tarpeeksi yrittää, Simistä voi saada ulos myös kaakaota. Simi syö melkoisen usein Sauron-nimistä lääkettä jos närästys iskee. Hän ottaa kylläkin lääkkeestä yleensä vain puolikkaan. Tämä kaikki informaatio paljastui vaihteeksi varsin rakentavalla kemiantunnilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti